Glasbena nedelja: Anja Strajnar in Jože Šalej

Glasbena nedelja: Anja Strajnar in Jože Šalej

Datum dogodka: 25.11.2018, 18:00 | Komentarji: 0

 

Vabljeni na nedeljski večer v družbi dueta, katerega repertoar zajema pop skladbe, šansone in najboljše skladbe iz muzikalov.

 

V Pub Pod Skalo prihaja duet, ki jima je skupna ljubezen do kabareta. A ju ljubezen do glasbe pelje tudi do pop skladb, muzikala, šansonov in popevk. Ko si Anja to zaželi (beri: mu pusti), se ji ob mikrofonu pridruži tudi Joži! :) Od West Enda do Cabareta z Lizo Minelli v glavni vlogi, od Michaela Jacksona, Adele, Duffy, Alicie Keys do Sie z radijskih postaj. Morda pa vas vmes presenetita tudi s kakšnim hitom z nabora uspešnic starega rocka. Pustite se presenetiti!

Jože Šalej že skoraj 20 let redno sodeluje v slovenskih gledališčih kot korepetitor, glasbeni vodja, pianist, harmonikar ali avtor glasbe. Anja Strajnar je vokalistka zasedbe Akordika, ki pa se v zadnjem obdobju vedno bolj uveljavlja tudi kot solistka. Anja in Jože sta skupaj nastopala v kabaretni predstavi Grand pok, virtuozen kabaret, nekatere skladbe iz predstave pa bosta izvedla tudi na nastopu v Pod skali.

 

Vstop na koncert je prost, glasbenika bosta zelo vesela prostovoljnih prispevkov.

 

Lepo vabljeni!

 


Komentarji

Rezervacija