Pozdrav pomladi z Zalo Smolnikar

Pozdrav pomladi z Zalo Smolnikar

Datum dogodka: 5.4.2019, 21:00 | Komentarji: 0

Letošnja pomlad je skoraj tu, rožice pa že cvetijo, zato je skrajni čas, da jo pozdravimo v stilu s koncertom talentirane Zale Smolnikar, ki bo tudi poslednji koncert letošnje sezone.

Zala Smolnikar ustvarja svojo avtorsko glasbo, prepeva ter igra klavir in tolkala. Zdaj nadaljuje svoj študij petja na Univerzi za glasbo in umetnost v avstijskem Grazu. Rada poseže tudi po drugih
avtorskih delih, katerim s svojo interpretacijo vlije lastno dojemanje. Njen kristalen glas in srčna energija preprosto začarata. Zalo ste, poleg njenih številnih nastopov, lahko spoznali tudi kot finalistko šova Slovenija ima talent ter kot pevko v plesnem spektaklu Dance amore, nastopila pa je tudi na Slovenski popevki. Nastopala je tudi na najrazličnejših prireditvah, kot so Festival Lent v Mariboru, v Cankarjevem domu, sodelovala je z več orkestri, kot so Big band Vrhnika, Big band Krško in z Orkestrom Slovenske vojske. Lani je celo pela v duetu s Tonyjem Cetinskim na njegovem koncertu. Najbolj pa je ponosna na to, da se lahko že ponaša z lastnimi koncerti, in sicer na Kongresnem trgu v Ljubljani, poleti v NUK-u ter velikega zelo odmevnega koncerta na glavnem odru kamniškega KAMFEST-a skupaj z odličnim BIG BANDOM Krško. Zadnje čase nastopa tudi v vlogi jazz pevke, plesalke in igralke v izjemnem plesnem spektaklu DANCE AMORE v družbi vrhunskih Andreja Škufce, Domna Valiča in mnogih drugih umetnikov, s katerimi so do sedaj tri krat napolnili Gallusovo dvorano Cankarjevega doma in vsakič prejeli stoječe ovacije.

Tokrat vam bo Zala predstavila nekaj del svojega prihajajočega albuma in nekaj domačih ter tujih priredb, kjer se bo zagotovo našlo za vsakega nekaj. Če si bomo dopustili čutiti, nas čaka koncert, ki nas bo zagotovo vzdramil.

::::::::::::::::::::::::::::::::::

ZALA SMOLNIKAR – solo vokal in klaviature
Matic Plemenitaš – kitara in vokal
Samo Jezovšek - klaviature

Lepo vabljeni! Vstop prost.


Komentarji

Rezervacija