Kdo smo


Družinsko vodeno podjetje Pod Skalo je nadaljevanje dolgoletne gostinske tradicije, ki se na odlični lokaciji pod Starim gradom prenaša iz roda v rod.

          

 

Naša ponudba se je vseskozi prilagajala potrebam časa, tako je danes tradicionalna meščanska hiša preurejana v sodoben prenočitveni objekt, gospodarsko poslopje pa v domačen Pub.

    

 

Gostom nudimo prijetno in domačno bivanje v eni najstarejših hiš v Kamniku, ki smo jo obnovili z mislijo na potrebe sodobnih popotnikov, a hkrati s spoštovanjem do preteklosti. Poseben značaj hiši tako dajejo tradicionalna krušna peč v jedilnici, obokani stropi, dekorativni predmeti in pohištvo, ki bivanje v njej spremenijo v edinstveno doživetje.

     

 

Domačnost se trudimo ohranjati tudi v Pubu, kjer posebno pozornost posvečamo pivskemu izboru. V sproščenem  vzdušju se tukaj dogajajo koncerti, srečanja pivoljubcev, degustacijski večeri in glasbene nedelje. Poleti vabi prostorna terasa s pogledom na planine, kjer se lahko osvežite s kremastim točenim sladoledom.

          

 

Družinska povezanost v podjetju nam omogoča osebni pristop do naših gostov, večjo prilagodljivost in ustrežljivost. Našo ponudbo vseskozi dopolnjujemo in izboljšujemo, saj želimo ustreči kar najširšemu krogu gostov.

Vsekakor se bomo potrudili, da bo tudi Vaš obisk edinstven in nepozaben.

 

Rezervacija