Mnenja gostov

Zelo priporočam, lepo opremljen hostel, s prijaznim osebjem in dobro lokacijo. Zajtrk je bil bogat, raznovrsten. Hostel je ohranil star videz stavbe, hodnik in skupni prostori so opremljeni s starinskimi kosi. Sobe imajo novo moderno opremo in kopalnico. Všeč mi je skupna soba za druženje s hladilnikom, pub in zunanji vrt. Osebje je zelo ustrežljivo in prijazno. Je na zelo dobri lokaciji, saj lahko do Kamnika ali na Stari grad odidete peš. Blizu je tudi do Kamniške Bistrice in Velike Planine, saj si lahko izposodite kolo.

Vlasta, Slovenija


Osebje prijazno, lokacija ugodna, hiša ima dušo in te popelje tudi v zgodovino, zelo lepo je ohranjena. Zajtrk je LUKSUZEN, saj česa takega do sedaj še nisva doživela, imate vse, tako da lahko zadovoljite vsakega gurmana.

Zdenka, Slovenija


Prijetna starejša urejena hiša, ki pa je čista, urejena s srcem in pridihom domačnosti. Zares gostoljubno osebje na recepciji, ki so nam dali vse napotke in brošure iz prve roke za obisk Velike planine. Samopostrežni zajtrk ima res bogato in okusno izbiro, tudi sveže ocvrta jajčka so bila res skrbno pripravljena. Tudi domači izdelki iz bližnjih kmetij so na razpolago, ki zelo teknejo. Imeli smo 2 sobi v najem, obe sta bili skrbno pripravljeni, čisti, enako tudi kopalnice. Postelje so zelo udobne. Če nas bo pot še kdaj ponesla tod okoli, se sigurno spet vidimo Pod skalo. 

Robert, Slovenija


Najlepši hostel v Sloveniji. Osebje je zelo prijazno. Zagotovo se bomo še vrnili.

Kulturno plesno društvo Moonsun, Koper


Odličen hostel, osebje zelo prijazno in ustrežljivo, zraven pa je še zelo prijeten pub. Pester izbor pri zajtrku, tudi lokalnih produktov.

Petra, Češka


Ustrežljivo osebje, zelo se potrudijo za tvoje dobro počutje. Počutili smo se kot gostje hotela s 5 zvezdicami. Eden boljših zajtrkov v mojem življenju, preprosto odličen. Zagotovo se bomo v vrnili.

Lisa-Marie, Avstrija


Odlično! Zelo prijazno osebje, fantastičen zajtrk, prijetna atmosfera, zakon plac!

Julia, Slovaška


Prijazno osebje! Zajtrk je odličen, sobe so majhne, ampak udobne. Dobra izbira za bivanje.

Joppe. Nizozemska

Rezervacija